Kevadpidu ja sõprade kooli saatmine

Lasteaia kevadpeol esitasid lapsed Eesti lastekirjanduse klassikasse kuuluva raamatu põhjal tehtud näidendi “Jussikese seitse sõpra” ning meeleolukaid kevadlaule.            Kevadpeo teine osa oli pühendatud meie lasteaia XXIII lennu tublidele lõpetajatele, kes said pidulikult kätte oma esimesed lõputunnistused.                                                                                         “Hüvasti nüüd lasteaed! Ruttu läks siin kõigil aeg,                                                                             selgeks said nii mäng kui tähed, numbrid naljaga jäid pähe. ”                                                                                                                                         L.Tungal                                              Head kooliteed armsad Maribel, Kätlin ja Braien!          Täname  kõiki vanemaid suurepärase koostöö  ja lastele uhke peolaua katmise eest!               Aitäh Arturi vanematele, kes kinkisid lasteaiale uued jalgpalliväravad!                            ILUSAT SUVEPUHKUST!

NB! Rohkem kevadpeo pilte saab näha galeriist.

 

 

Rubriigid: Info. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.