Projekt „Liiklusvanker“ Palupera Põhikoolis ja Hellenurme lasteaias

MaanteeametEelkooliealine laps õpib läbi mängu ja mängides. Lasteaia õppekavas on liikluskasvatus, millele saime toetust Maanteeameti Lõuna regiooni  poolt pakutud projektist. Kool osalejana sai võimaluse mitmekesistada tööõpetuse aine läbiviimist ja rõõmustada lasteaialapsi valminud klotside, ratastega kasti, liiklusmärkide ning valgusfooriga. Koostöö algas 2011 aasta novembris ja asjad valmisid 2012 aasta märtsiks. Materjali osas saime abi Tõnu Tiislerilt Nõuni Puidust. Õpetaja Andres Rattasepp alustas VIII klassi poistega tööd ja õpetaja Peeter Mändla  lõpetas liiklusmärkidele tulpade ja valgusfoori tegemisega.

Maanteeameti Lõuna regiooni poolt hangitud ja finantseeritud vahendeid oli summas 181,20 eurot ja lasteaia poolne panus projekti oli 92,16 eurot. „Liiklusvanker“ on jätkuks projektile „Liiklusega sõbraks“ ning lasteaed sai toredad vahendid liikluskasvatuse jätkamiseks.

Rubriigid: Info. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.